esmaspäev, 1. aprill 2013

superpakkumine jnejnejne


Ühesõnaga. Eelmise nädalaga lõppes mu turistipõli ja hakkas pihta töö ja õppimine. Oleme esialgu kolmekesi, õpetaja, mina ja siis üks saksa* kutt, kes on viimase aasta Laoseid ja Kamboodžasid mööda rännanud. Nii nädala pärast tuleb veel kaks inimest ja juunis veel üks. Ei ole välistatud, et meid lisandub veel.

Mis ma siis teen päevad läbi? Hommikul on qigongi harjutus. Õpime tasapisi korralikult istuma ja oma möödalibisevaid mõttekesi kõrvalt jälgima püüdes nendesse mitte kinni jääda, kuni neid enam ei ole ja siis… Peale selle paneme vaimu valmis paastumiseks - kevad on paastumise aeg - nii et nädalakese pärast oleme nädalakese söömata.

Lõuna paiku hakkame tööle - valmistame ette kolmeosalist - paast, meditatsioon, qigong - resorti (laagrit? koolitust? kuurorti? mis see eestikeelne vaste olla võiks?), mis toimub siinsamas Yangshuos 20. oktoobrist kuni 30. novembini. Mina sooritan sel puhul mõningaid kommunikatsiooni- ja turundusliigutusi… Niisiis tutuvuge www.wanderingdao.com ja laikige feisbukis: www.facebook.com/wandering.dao.qi.gong.school.

Idee järgi on siis resordi ajaks minust saanud qi gongi abil enese tervendamise instruktor ehk mingi selline tagasihoidlik meistri sabaraku laadne olevus. Keda miskine häda vaevab (eelmises postituses on link kenale dokumendile, mis räägib teadusest asja taga ja milles sisaldub pikk hädade nimekiri unetusest ja sõltuvusest kuni kasvajate ja südamehaigusteni, mille leevendamiseks taijist ja/või qigongist abi on) või tahaks hädasid ennetades elujõudu juurde saada ja novembrit vältida, siis paluks sügisel siia meie juurde kohale tulla. Või saata meile mõni oma sõber või sugulane. Esimesed kümme kindlat tulijat saavad edasi-tagasi lennupileti hinna suuruse tubli planeerija sooduka ka. Pluss november on siin soe ja päikseline ning pandade nägemiseks ei pea ka väga kaugele sõitma:)

*Sakslasi on terve maailm paksult täis. Mis värk sellega on, ah? Ja mis värk sellega on, et Eesti naised muudkui reisivad, aga mehed istuvad kodus? üks Eestis elav expat-tuttav just mainis seda ja mul tuli kohe: jaaaa! Alles käisin gleni komisjonis aafrikavabatahtlikke valimas: ainult puha naised kandideerivad ja „sookvootide” täitmisega on selline jama, et andke abi. Konkurss on eriti tihe ja mehed saavad läbi ainuüksi tänu „sookvoodile”. grhmisvärkon?

Õpetaja on meil selline muhe sell muidu, sh kümmekond aastat Mantak Chia juures õppinud, kes on omakorda ikka jube kuulus sell. See väike ja karvane tegelane on mu suur sõber Fufi - kahtlustan, et tema salamissioon on sügiseks minust koerainimene teha.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

ütle midagi!
say something!