pühapäev, 26. mai 2013

Ilmateade

Ilmaga on asi nii kaugel, et sel nädalal oli isegi paar päikesepaistelist päeva koos 33-kraadise kleepuva soojaga. Nüüd sajab jälle ja igapäevast lauspäikest on ehk oodata juuni keskpaigast. Aga las kallab. Enam pole sellest hullu, sest nüüd on soe. Pesin villased sokid puhtaks ja panin tallele. Aprillis oli siin tõesti kummaline - kraadiklaas näitas 29 kraadi sooja, aga ilma villaste sokkide ja kolme kampsunita hakkas vahepeal külm. Nüüd on igal juhul tunda, et suvi pole enam mägede taga (mäed on ikka vääääga lähedal siin) kaugel.

Tegin täna endale maailma kõige parema hommikusöögi. Puuviljasalat: üks suur tükeldatud lödiks küpsenud mango, maapähklivõi, mesi, lusikatäis kookoseõli, chia seemned, toorkakaooad, ära segada, ära süüa, aeglaselt. ❤❤❤

Kas teil sirelid juba õitsevad? Mis teie lemmikhommikusöögid?

See on meie igahommikune harjutussaali vaade. Küll mulle ikka meeldivad need väikeste ruudukestega mosaiikaknad!

4 kommentaari:

  1. a) ammu õitsevad, nagu ka õunapuud etc, lehed suured, aga veel heledad, ilm.ee ütleb hetkel, enne seitset õhtul 18 kraadi, aga juba paari nädala eest oli ligi 30 ka vist ära, kuskil lõuna-eestis.
    b) härjasilmad, sink, õlu etc. mmm. kuigi ma tavaliselt ei söö hommikul, anne erm LP-s rääkis, et vormsi enn ka ei söö.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. a) ehh... mulle võib siis õitsevate sirelite lõhna ümbrikku pakkida ja siiapoole saata...
      b) õlles on palju b-vitamiini vist. huvitav, et ma ise pole kaks kuud ühtegi meelemürki tarbinud ja üldse ei igatse ka. alguses mõtlesin küll, et kuidas siis nii elada, et kuuma ilmaga vahepeal ühte õlut ei tee...

      Kustuta
  2. a) mingid ilusad lõhnavad lillad asjad õitsevad siin Barcelonaski. jällegi see koht kus kohalik algklass läbimata ja need va puuliigid täiesti tühi koht mul. Aga muidu on siin võrdlemisi jahe mai/juuni kohta. Tavaliselt oleks juba südasuvekuumus, aga seekord on selline karm hommik et käed ratta lenksul külmetavad ja tuul pani pea valutama. Aga tegelt täiesti ideaalne ilm. Ei tahagi kuumemat..
    b) avokaado, kirsstomatid ja igast rohelisi lehti segatud salatiks oliiviõli ja sidrunimahlaga. tegin ükspäev ja oli kohe mõnus hommikusalat. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. a) oh, see puude asi piinab mind alati, kui ma reisin:)
      b) avokaado! me kõik igatseme avokaadosid siin, sest siin neid ei ole kahjuks. ehh:)

      Kustuta

ütle midagi!
say something!